Αξίες

Η επιτυχία της εταιρείας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις βαθειά ριζωμένες αξίες της, την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της, ως έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού της προς τον καταναλωτή.

Για την παραγωγή των προϊόντων της, διενεργούνται αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι, από το αρμόδιο και εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας, εφαρμόζεται το πλέον σύγχρονο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, ενώ η διαδικασία επιλογής της ποιότητας των α’ υλών εγγυάται την ασφάλεια, καθώς και τη γεύση των προϊόντων που απολαμβάνουν οι καταναλωτές.

Προϊόντα

Η ελληνική παράδοση αποτελεί σήμερα τη θεμελιώδη βάση στην επιχειρηματικότητα.  Είναι η εγγύηση της αυθεντικότητας και της αξιοπιστίας, αξίες που προστατεύει η ΕΠΑΠ και αποτελούν έμπνευση για τα προϊόντα της. Αξιοποιεί παραδοσιακές ελληνικές συνταγές όπως της λεμονάδας και της πορτοκαλάδας που αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα του γνήσιου ελληνικού στοιχείου.

Οι σύγχρονες ανάγκες που διαμορφώνουν τις καταναλωτικές τάσεις επιτάσσουν προϊόντα απαλλαγμένα από τεχνητά χαρακτηριστικά, που αναδεικνύουν φυσικές ιδιότητες και εντάσσονται σε ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής.  Η ΕΠΑΠ ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες τάσεις, πραγματοποιεί συνεχείς μελέτες που αφορούν σε συνδυασμούς συστατικών, προκειμένου να αξιοποιούνται ολοένα και περισσότερες φυσικές ιδιότητες, διατηρώντας το γευστικό αποτέλεσμα στα προϊόντα της.